NÁŠ TÝM

Šéfkuchař a majitel Philippe Jansa

Philippe Jansa

šéfkuchař / majitel

Věnuje se gastronomii celý život. Jako kuchař již začínal v hotelu svého otce. Dále se přesunul do zahraničí, kde sbíral své zkušenosti nejen v restauracích, ale i ve velkých hotelech. Následně se přesunul do managementu hotelů, kde působil i mimo jiné v hotelu Paříž Praha po dobu 12ti let na pozici F&B manažera.

Řídil provoz restaurací Sarah Bernhardt a Café de Paris a mnoho dalšího.

Sarah Bernhardt restaurant pod vedením Philippa Jansy získala několikrát hodnocení nejlepší restaurace v Česku. Nikdy ale nepřestal cestovat a navštěvovat ty nejlepší restaurace na světě. Následně pracoval na několika velkých gastro projektech než se konečně usadil ve své restauraci L’Avenue, kde je opravdu šťastný.

Nejraději připravuje pro své hosty pokrmy, které sám miluje.

Šéfkuchař a majitel Philippe Jansa

Adéla Onisková
hlavní servírka

Je duší obsluhy, která svými zkušenostmi a nadšením udělá každý zážitek jedinečný.

Šéfkuchař a majitel Philippe Jansa

Tomáš Melich
someliér

Víno je naše láska, poslání a každodenní chléb. Stejně jako pro naše vinaře, kteří se pečlivě a s láskou každý den starají o své hrozny, aby vytvořili víno odpovídající kvality, charakteristické chutě a vůně s respektem k přírodě a místa původu. Proto spolupracujeme výhradně s malými vinaři ze starého kontinentu.

Naším cílem je zprostředkovat všem milovníkům vína jedinečný zážitek a potěšení u skleničky vína se svými nejbližšími a přáteli.

Tomáš Komberec

Tomáš Komberec
barista

Je náš poradce přes kávu a dlouholetý kamarád.

Šéfkuchař a majitel Philippe Jansa

Kateřina Kovalovská
architektka

Tvůrce našeho prostoru. Kateřina je architektkou, která pracuje na mnoha restauračních a hotelových projektech a našla si prostor z čistého přátelství i pro nás.

Je duchem každého zásadního setkání u nás.